1. Home
  2.  » TYCKT OM OSS

TYCKT OM OSS

Några av våra klienters ord om vårt arbete:

Marie E, 2019-09-18:

Hamnade i en riktig livskris och då ville min man skilja sej efter nästan 20 års äktenskap. Jag var ledsen, rädd och mycket vilsen. Min räddning blev Marie Lagerlöf. Jag har svårt i ord att beskriva hur ofantligt duktig och slipad denna kvinna är. Marie Lagerlöf tog mej under sina vingar och mitt liv fick ny vändning. Min man drog tillbaka sin skilsmässoansökan med allt vad den innebar. Vi hann inte ens komma till Rätten. Jag hade Inte velat ha Marie Lagerlöf som motståndare. Hon är den tuffaste, smartaste, klokaste, otroligt påläst med en lång erfarenhet både som Domare och advokat. En varm kvinna med både humor och stor omtänksamhet. Kände mej så trygg hela vägen med Marie som min”soldat”. Och hon följer verkligen upp ditt fall hela vägen och ser till att du är trygg. Marie Lagerlöf är en Vinnare, därför blev jag oxå en Vinnare. Jag är evinnerligt Tacksam för Marie Lagerlöf. Kan med hela mitt hjärta och själ rekommendera Lagerlöfs Advokatbyrå. Där är ni i trygga händer hela vägen.
M.v.h. Marie Erlandsson.

Staffan Mattias E, 2019-07-17:

Anlitade Lagerlöfs Advokatbyrå i en vårdnadstvist som visade sig bli mycket besvärlig och utdragen pga att motparten gjorde allt för att förhindra att min dotter skulle kunna utveckla en nära relation till sin far och syskon. Marie Lagerlöf har lotsat mig igenom alla brottsjöar med säker hand. Hon är rak, ärlig, engagerad och erfaren och får en att känna att ens fall är viktigt. I rättssalen skapar hon en känsla av saklig trygghet och kan vara mycket tuff. (Jag skulle inte vilja ha henne som motståndare.) Framför allt har hon en långsiktig plan med varje rättsligt förfarande och är generös med kommunikation och handfasta råd. På byrån råder en familjär, engagerad och välkomnande stämning. Jag kan följaktligen varmt rekommendera denna byrå i vårdnadstvister.

LIUDMILA A, 2019-05-21:

Hur många advokater finns det som kan göra att tingsrätten ska gå mot familjerättens utredning i tvist kring barn? Väldigt få tycker jag. Men Marie Lagerlöf är en av dem!

Jag hade ett mycket svårt fall där pappan flyttade till en annan kommun och vände sig till tingsrätten med krav att barnet ska flyttas till honom trots att barnet har alltid bott med mig. Familjerättens utredning avslutades makalöst: den var subjektiv och rekommenderade tingsrätten att ta beslut enligt vilket barnet ska flyttas från sin ryska mamma till sin svenska pappa.
Folk säger att tingsrätten följer familjerättens rekommendationer i 90- 95% fall. T.o.m. min föregående advokat rekommenderade mig att acceptera det faktumet att min dotter ska flyttas.
Då vände jag mig till Marie Lagerlöf, mina vänner rekommenderade henne varmt.

Det arbetet som Marie genomförde var utomordentligt! Jag var otroligt imponerad av henne i tingsrätten! Hon kunde mitt fall bättre än jag själv tycker jag! Marie lyckades att bevisa att familjerättens utredning var subjektiv och t.o.m. falsk.
Två veckor senare fick jag beslut från tingsrätten enligt vilket mitt barn stannar kvar hos mig och jag vann i tvister kring barnets boende!

Jag är oerhört tacksam för det extraordinära arbetet som Marie har genomfört! Också vill jag tacka Thea Palmqvist som är så snäll och hjälpsam och som verkligen bryr sig!

Håller absolut inte med vissa negativa kommentarer nedan!

Jag tycker att Marie Lagerlöf är en av de bästa advokater i Malmö, mycket kompetent, erfaren, stark och engagerad!
Jag rekommenderar varmt M. Lagerlöfs Advokatbyrå!
/ Liudmila A

Jonas H, 2018-11-11:

Kan varmt rekommendera denna byrå, de har överträffat mina förväntningar vid slutfallet vid båda tillfällen jag tagit hjälp av byrån.

Louise H, 2018-11-08:

Kan varmt rekommendera byrån! Fick ett mycket bra och proffsigt bemötande av både min advokat och administrativ personal.

Anders P, 2018-10-31:

Byrån och då speciellt Marie hjälpte min bror i en vårdnadstvist. Påläst, all fakta på plats och gjorde ett utomordentligt jobb.

Håkan C, 2018-10-31:

Vi fick hjälp att skriva ett testamente, vilket utfördes till vår fulla belåtenhet. Advokatbyrån kan varmt rekommenderas.

Nina B, 2018-10-30:

Haft mycket bra hjälp med både testamente och i vårdnadsmål inom familjen. Kan varmt rekommenderas. N Pettersson

Caroline R: 2018-10-29:

Super bra bemötande av alla på byrån. Vänliga människor som gör sitt jobb med bravur!!! Dom går in i fallet inte bara läser på! Dom verkligen bryr sig med hjärtat! Jag har bara haft Thea palmqvist och hon är en guda gåva på detta! Hon verkligen bryr sig om en!

Lennart S: 2018-10-29:

Har kontaktat Advokatbyrån vid 2 tillfällen. Mycket kompetent o trevlig personal. Kommer att rekommendera denna byrå till vänner o bekanta.

Kenneth R: 2018-10-28:

Jag har haft behov av advokat hjälp vid 3 tillfällen. Jag fick hjälp av M. Lagerlöf i tvist kring barn samt annat ärende. Det har gått bra varje gång. Jag är glad och trygg att ha henne vid min sida. Hon vet hur man ska driva ett mål på bästa sätt och jag kan verkligen rekommendera henne. Kenneth R

Karl W, 2018-10-28:

Lagerlöfs med Marie i spetsen har bistått mig och min familj i flera ärenden inom både familjerätt (tidigare skilsmässa, testamente med mera) och migrationsrätt (min fru är ursprungligen från ett utomeuropeiskt land) och de har alltid varit professionella, effektiva och mänskliga. Det är en oslagbar kombination och det ger ett personligt anslag som jag tror är svårt att hitta hos andra. Stark rekommendation!