1. HEM
  2.  » 
  3. MEDARBETARE
  4.  » 
  5. ANN LINDELL, KONTORSCHEF
  6.  » Intervju Ann 2021

Intervju Ann 2021

2020 har varit ett år som styrts av restriktioner vilket bland annat har inneburit inget resande utomlands. Vart vill du resa när det är säkert att resa igen?

Min brorsdotter gifter sig i sommar. Hon vill fira delar av sin smekmånad med oss alla i familjen i ett hus i Frankrike. Den resan önskar jag så innerligt att den skall bli av. Jag kan inte tänka mig en bättre start på resandet än att få resa med hela storfamiljen efter alla restriktioner. 

Jag vet att du lyssnar på en hel del ljudböcker, har du en favorit att rekommendera?

Jag har precis börjat på en bok som heter, Där kräftorna sjunger, av Delia Owens. Det  är en bästsäljare från USA som har lovprisats mycket . Jag har inte kommit så långt men den verkar lovande.

Du går in på ditt elfte år på byrån, vad är ditt bästa minne från det att du började?

Jag har många trevliga minnen men ett trevligt minne är när hela byrån åkte till London. Vi såg bland annat delar av en mycket spännande mordrättegång på Old Bailey court. Vi fick all ställa oss som i givakt på åhörarbänken när domaren steg in i sin peruk och allt. Sedan gick vi såklart på trevliga restauranger, drack ”High tea” på Ritz Hotel samt såg Mamma Mia en kväll. Fantastiskt trevligt alltsammans..

Under året har vi flyttat vårt Ystadkontor till gågatan i Ystad. Vad tycker du är det bästa med att kontoret ligger centralt?

Jag tycker mycket om Ystad som stad. Det är ett annat tempo och annan stämning i staden jämfört med Malmö. Byrån ligger in på en super pittoresk gård som heter Roggegården mitt i centrala Ystad. Utanför gården går gågatan med alla små olika butiker och restauranger. I Malmö känns centrum mer dött särskilt eftersom fler och fler butiker flyttat ut från centrum.

Vad är dina tips för en heldag i Malmö

Det beror på årstiden. Sommartid så är det Ribban som gäller med bad, glass och hygge på stranden. Slottsträdgårdens café är inte heller fel att besöka på väg hem från stranden. Kanske kan man sitta under ett parasoll och njuta av blomsterprakten samt ta ett glas rosé. På kvällen föreslår jag att man packar en picknickkorg med  godsaker och tittar på någon trevlig gratis utomhusföreställning på Pildamsteatern.