1. HEM
  2.  » 
  3. MEDARBETARE
  4.  » 
  5. ANN LINDELL, KONTORSCHEF
  6.  » Intervju Ann 2019

Intervju Ann 2019

Du har tidigare nämnt att det inte går att ha en favoritstad men mat, har du någon favoritmat?

En av mina favoriter är tartar. Gärna kalvtartar. Jag minns särskilt en kalvtartar som jag åt i Alba i Italien. Mmmmmm!

Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara?

Då hade jag velat träffa min mormor Karin igen. Hon är min stora idol. Antagligen hade jag rest tillbaka till någon middag då vi alla var samlade och mormor Karin var med.

Om du fick välja att kunna springa 160 km/h eller flyga 16 km/h. Vilket hade du valt?

Jag hade alla gånger valt att kunna flyga. När jag var yngre drömde jag ofta att jag flög. Det var en av mina favoritdrömmar.

2017-18 innebar en hel del yoga för dig, vad roligt! Hur går det? Har du någon pose som du tycker skulle vara extra rolig att klara av eller har du något annat mål med Yogan?

Tyvärr är det slut med yogan för närvarande då jag inte har någon tillgänglig barnvakt för tillfället. Istället har jag gått över till att ”power walka” till och från jobb var dag. Men jag kommer absolut börja yoga igen så fort jag får möjlighet.

Höll du på med någon sport när du var yngre? I så fall vilken och hur länge?

Jag höll på med elitgymnastik och klassisk balett under hela uppväxten. Dansen har alltid betytt mycket för mig. Sedan har jag kört en hel del aerobics och body pump.

Om du kunde färdas bakåt eller framåt i tiden, vilken hade du valt och varför?

Jag hade aldrig rest framåt i tiden då jag tror det bara skulle vara till ondo att känna till sin framtid. Det skulle ställa till det i nuet. Min mormor och andra människor från det förflutna hade jag gärna ”besökt” igen. Jag hade även velat träffat den yngre Ann igen och förklarat ett och annat för henne.

Vilken historisk person skulle du vilja äta middag med och varför?

Frida Kahlo hade varit spännande att träffa. Jag älskar hennes undersökande och surrealistiska konstverk. Hon verkar vara en spännande kvinna med ett fascinerande levnadsöde.

Vad är det bästa med Lagerlöfs?

Engagemanget som finns hos de anställda. Den informella atmosfären och de många juridiska och icke juridiska diskussionerna.