1. HEM
  2.  » 
  3. MEDARBETARE
  4.  » 
  5. ANN LINDELL, KONTORSCHEF
  6.  » Intervju Ann 2018

Intervju Ann 2018

Vid förra intervjutillfället berättade du att du börjat på yoga. Går du fortfarande? Berätta!

Ja det gör jag. Jag älskar min yinyoga. Yinyoga är en lugnare yogaform där man håller varje pose längre och på så sätt kommer djupare in i bindväven. Sååå skönt! Det passar mig perfekt.

Vad har du för planer för det kommande året, jobbmässigt och privat?

Jobbmässigt kör jag på som vanligt. Vi har ju ytterligare en jurist på ingång i juli så det är möjligt att det snart behövs någon som avlastar mig i administrationen. Nu i helgen skall jag på min årliga minisemester med en vän till Köpenhamn. Vi bor på hotell och bara hygger oss. Till hösten planerar jag inför en skidsemester med dottern. För min del var det många år sedan jag åkte skidor sist så vi får se om jag kommer ihåg hur man gör.

Vad var ditt senaste resmål och vad var det bästa med resan?

Senaste resan var till Växjö då vi firade min pappas 80 års dag. En resa i förfädernas fotspår. Min farfar växte upp på Sant Sigfrids Hospital i Växjö där hans pappa Emil Lindell var överläkare.  Det var en häftig upplevelse när vi hittade ”Emil Lindell väg” utanför sjukhuset. Fast bäst ändå var all den goda maten och samvaron med familjen.

Vad är ditt godaste matminne från det gångna året?

Min bror bjöd mig på The Embassy of Sangranthinia för ett tag sedan. Ljuvlig mat och exceptionell service från det att man steg innanför dörren.

Har du något boktips för lata sommardagar på stranden?

En bok jag varmt rekommenderar är Linn Ullmanns bok, De oroliga. Den handlar om Linn Ullmanns föräldrar dvs., Ingmar Bergman och Liv Ulmann. En bok om ett barn som inte kan vänta med att växa upp, och föräldrar som skulle föredra att vara barn. Ett nytt perspektiv på Ingmar Bergman och Liv Ullmann.

Hur ska du tillbringa sommarsemestern?

I sommar skall jag vara hemma i Sverige med min dotter. Vi kommer låna ett hus i Skanör i en vecka och sedan blir det så klart en del utflykter, bad, grillpartyn och dylikt.

Vann rätt låt i Eurovision?

Ja det tycker jag väl. Den var kanske inte min personliga favorit men den prickade in mycket av alla de boxar som brukar leda till framgång i Eurovision. Storslaget, annorlunda, party, politiskt korrekt, färgstark osv.