1. HEM
  2.  » 
  3. MEDARBETARE
  4.  » 
  5. ANN LINDELL, KONTORSCHEF
  6.  » Intervju Ann 2017

Intervju Ann 2017

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? Berätta om din roll hos Lagerlöfs!

Det finns ingen vanlig dag på Lagerlöfs, men det är också det som är så roligt med arbetet. Det gäller att vara flexibel och kunna prioritera. I stort kan man säga att jag servar juristerna med allt som inte innefattar de rent juridiska arbetet samt ser till att allting runt omkring på byrån fungerar.

Har det bidragit till ett ökat intresse för rättsväsendet?

Jag tycker absolut att jag fått ett ökat intresse samt en större förståelse för rättsväsendet. Det gör att jag idag är mer ödmjuk inför de komplicerade frågeställningar som juristerna ställs inför och de rättsliga processer de leder till. Utgången är aldrig given och det är många olika faktorer som skall vägas in och som tolkas olika av olika parter.

Numera har Lagerlöfs kontor även i Ystad! Hur ser din roll ut där?

I dagsläget så har jag ingen roll på vårt Ystadkontor. Juristerna håller på att arbeta upp ett klientunderlag även i Ystad, vilket i och för sig har gått över förväntan bra, men det är trots det en stegvis utveckling. Så i dagsläget sköter juristerna ruljangsen på kontoret själva.

Vissa föredrar avkoppling på helgen medan andra vill boka upp sig till öronen! Hur ser den perfekta helgen ut för dig?

Den perfekta helgen är för mig en balans av aktiviteter och avslappning. Middag med vänner och barn, lite pyssel hemma med min dotter Karin, fredagsmys i någon form, teater eller en utställning, en tur till bokskogen och någon timmes storkok inför veckan.

Tre snabba: Bästa Malmö-lunchen, Malmö-middagen och Malmö-fikan?

Njutbar, Atmosfär och Slottsträdgårdens café

Jag har förstått att du börjat gå på Yoga. Hur går det? Berätta!

Det var en tuff start då jag var mer otränad och stel än jag själv ville tro men nu har det vänt och det är en kick att gå dit två gånger i veckan.

Hur ser planerna ut för 2017, jobbmässigt och privat?

2017 har börjat med en rivstart här på kontoret. Migrationsverket har bestämt sig för att beta av många av de ärenden som de har liggande, så planen är att ligga i arbetsmässigt.

Privat så har jag planer på att åka på en kombinerad shopping och SPA resa med min mor, skidresa med dottern samt kanske kan jag även klämma in en yogaresa.