1. HEM
  2.  » 
  3. MEDARBETARE
  4.  » 
  5. PARALEGAL ANGELINA LINDELL
  6.  » Intervju Angelina 2020

Intervju Angelina 2020

Vilka utmaningar ser Du fram emot att möta under Din praktiktid på advokatbyrån?

Eftersom detta är min första praktikperiod ser jag fram emot att lära mig hur byrån arbetar och bygger upp ett mål. Följa processen och få en helhetsbild. Det ska bli jättekul att utforska vilka arbetsuppgifter som kan landa hos en paralegal. Det känns redan som att byrån förstår värdet med en paralegal, så jag tror att det finns väldigt goda förutsättningar att utvecklas i yrkesrollen här.

Hur kom det sig att Du valde att läsa Paralegalutbildningen?

– Den juridiska världen är ju så spännande! Jag har alltid varit väldigt intresserad av juridik och jag tycker om att hjälpa människor. Som paralegal får jag jobba med båda delarna. När jag hörde talas om Paralegalutbildningen kändes den som en perfekt kombination med familjelivet också.

Vad betyder samarbete för dig?

Att man tar till vara och lyfter fram varandras styrkor. Att man kan bolla idéer och finnas där för varandra, även om man jobbar med olika mål och områden.

Beskriv tre utmärkande drag hos dig?

Glad, ambitiös och noggrann.

Vad får dig att skratta?

Jag har nog ganska torr humor, och det har även mina syskon, så när vi ses är det många riktigt torra skämt och mycket skratt. Och så får jag många tillfällen att skratta tillsammans med mina barn, för man vet aldrig vad som hoppar ur munnen på dem.

Vad gör du helst på din fritid?

Tränar, umgås med familjen och njuter av naturen. En kombination av alla tre är det bästa. Och så älskar jag att baka!